Kom og feir påsken med oss på Langedrag!

Vi starter påsken med grilling ute på Ulveterrassen Palmesøndag! Det blir grilling av villsvin fra gården med ovnsbakte poteter, salatbar og pølser for de minste. Bestill en annerledes påskeopphold for hele familien med mange ulike aktiviteter. Langedrag ligger 1000 m.o.h og kan by på flott skiterreng med langrennsløyper rett ut fra tunet. I fjøset har det kommet geitekillinger til verden og kanskje har sauene har fått lam?

På tunet kan liten og stor få oppleve nækontakt og kos med husdyrene våre. Dere kan våkne opp til ulvehyl og dyrelyder, være med på ridning, rideundervisning på bane, kanefart, snørekjøring, melking av geiter og historiefortelling ved peisen.

Flott skiterreng! Se : skisporet.no/buskerud/nesbyen og skisporet.no/buskerud/oygardsgrend

Det er også muligheter for å kjøre med hundeslede og å lære mer om hunder.

Vi kan by på hyggelig bomiljø og hjemmelaget mat.

Oppholdet inkluderer frokost, lunsjpakke, 3 retters middag, kaffe/te og inngang i parken. Morgenstell i stall og fjøs, omvisning på gården med inngang til fjellrev og reinsdyr, fôring av elgene, fôring av rovdyrene og visning av de sosialiserte ulvene. I pakken inngår også rabaterte priser til gaupe og ulv, påskeaktiviteter og historiefortelling foran peisen!

For priser : Se vår prisliste.

Overnatting på Langedrag, gir noen fordeler med våre samarbeidende parker. Les mer på www.opplevhallingdal.no