Rideweekend for barn og voksne sammen

12. Mai - 10. Mai

- Delt glede = dobbelt glede

Ankomst fredag kl.17-19 og avsluttes søndag kl. 16.30

Vi legger vekt på å formidle kunnskap og ferdighetstrening i ridning og håndtering av hest basert på forståelsen av hestens natur. Det vil bli baneridning med instruksjon tilpasset ferdighetsnivå og noe turridning i området rundt gården. Vi deler inn i ridegrupper etter deltakerenes ferdigheter. Du vil også få være med på geitemelking, kos og stell med husdyra våre, historiefortelling, besøk hos fjellrev og reinsdyr og se gaupe, elg og ulv på nært hold. Det vil bli ridning i vakkert fjellterreng med utsyn over "de syv blåner". Vi legger vekt på å formidle kunnskap og ferdighetstrening i ridning og håndtering av hest basert på forståelsen av hestens natur. All ridning vil ledes av godt utdannet ridelærer og med stort fokus på sikkerhet. Dere vil også få være med på geitemelking, kos og stell med husdyra våre, historiefortelling foran peisen, besøk hos fjellrev og reinsdyr, oppleve gaupe, elg, ulv og moskus på nært hold og mye annet.

Prisen inkulderer: kost/losji, rideundervisning (bane/turridning ca 3 timer pr. dag), deltagelse på morgen - og kveldsstell i stall og fjøs, guiding med fôring av elg, ulv, gaupe, fjellrev og reinsdyr.

Voksne 3200,-

Barn 2900,-

Vi ønsker velkommen til en opplevelsesrik helg for både små og store!

Ledet av godt utdannet ridelærer.

Du vil også få være med på geitemelking, kos og stell med husdyra våre, historiefortelling foran peisen, besøk hos fjellrev og reinsdyr, oppleve gaupe, elg, ulv og moskus på nært hold og mye annet. 

Velkommen til en opplevelsesrik helg i fjellet

Påmeldingskjema for "Rideweekend for barn og voksne sammen - 12. Mai - 10. Mai"

Deltager 1 (Kontaktperson):

Vennligst fyll inn fornavn
Vennligst fyll inn etternavn
Vennligst fyll inn adresse
Vennligst fyll inn postnummer
Vennligst fyll inn poststed
Vennligst fyll inn telefon
Vennligst fyll inn epostadresse

Deltager 2

Deltager 3

Deltager 4

Deltager 5

Deltager 6

Andre opplysninger / opplysning om eventuelle allergier:

Aktivitetskalender 2020

Åpent hver dag mellom kl 10-18, se program her

Aktuelt