Lærling i hestefaget / Praktikant til dyrestell / Instruktør på leirskole?

LANGEDRAG NATURPARK A/S

NATURPARK * FJELLGÅRD * LEIRSKOLE

Er du interessert i å være med på daglig stell og fôring av våre ca 20 forskjellige dyre- og fuglearter/raser deriblant; 25 fjordinger, 40 melkegeiter, sauer, kennel med 30 husky, highland-cattle, yak - kveg, moskus, fjørfe, reinsdyr, elg og våre mange andre to- og firbente venner? Trening av hest på ulikt nivå og innen mange ulike grener vil inngå i dine arbeidsoppgaver. Du vil få utdelt egen passhest som du kan utvikle deg sammen med. Det vil være mulighet for å utvikle seg mye som rytter/kusk. Langedrag Naturpark har godt utdannet ridelærer som vil gi jevnlig instruksjon og oppfølging. For de som ønsker å starte stevner vil det også være mulig.

Arbeid som instruktør ved leirskolen vil også være aktuelt. På leirskolen har vi ukentlig 60 – 70 elever som tar del i livet på gården.

Hit kommer mange dags- og helgebesøkende, som ønsker å oppleve nærkontakt med dyr og få se ulv og gaupe på nært hold. Som praktikant er du med på å gi våre besøkende unike opplevelser med dyrene våre.

Vi tror vi kan tilby en interessant og spennende arbeidsplass. Hos oss går lærlingene/praktikantene inn i mange ulike arbeidsoppgaver på gården som også kan innebære noe kjøkkenarbeid og vertskap for våre gjester. Lærlingplassene/Praktikantstillingene er 2 års engasjement, og har oppstart vår/sommer 2018. Bolig på gården. Det er nødvendig med god dyre- og hesteerfaring. Det er også mulig å være praktikant uten å være lærling, men de som ønsker lærlingplasser prioriteres.

Se for øvrig mer om stedet på våre nettsider www.langedrag.no

Søknadsfrist: 1. mars 2018

Send søknad pr epost til adressene under. Personlig brev, CV og bilde er ønskelig.

Langedrag Naturpark A/S
v/ Anne Grete Lindvik,dyreansvarlig

e-post: dyreansvarlig@langedrag.no med kopi til marie@langedrag.no tlf: 32742550


Aktivitetskalender 2018

Aktuelt