Ledig overnatting i gapahuk

Velkommen til et spennende opphold i Gapahuken!

Vi leier ut gapahukene våre til overnatting. 
Vi har en gapahuk ved Gåsetjern, ved siden av gaupegården med plass til 6 personer. Denne gapahuken er inne på parkens område. 
VI har også en gapahuk ved Rovtjern, 2,5 km fra gården hvor det er sengeplass til 8-10 personer. Her har dere tilgang til en badebrygge, kano, fiske i tjernet og ikke minst, ro og stillhet. 
Gapahukene er av stavlaft og har brede benker dekket med reinsdyrskinn, i tillegg er det både bålpanne og lamper, så alt er tilrette for en hyggelig opplevelse nær naturen. Alt dere trenger ta med dere for en utendørs opplevelse her på Langedrag, er soveposer og lommelykt og selvsagt gode klær.
Alle måltider er inkludert og blir servert i spisesalen/ kafeen, ved overnatting i gapahuken på Rovtjern kan dere også få med dere frokosten opp til gapahuken.
Toalett og dusj finner dere i hovedbygget. Om natten kan toalettet ved hovedinngangen til kafeen benyttes, dusj og toalett finnes også i gangen bortover fra spisesalen. Gapahuken på Rovtjern har en ny utedo som kan benyttes. 
Ved behov for mer informasjon etter kontorets stengetid kan dere ta kontakt på kjøkkenet. Etter at kjøkkenet er stengt vil dere kunne ta kontakt med bakvakt. Telefon til bakvakt finnes på tavle i spisesalen
Vi håper dere vil ha stor glede av dette unike tilbudet med gaupa som nærmeste nabo og at opplevelsen tett på naturen gir besøket hos oss en ekstra dimensjon.

Ved overnatting i gapahuken, må man ha med seg egen sovepose samt putetrekk.

Pris:
Voksne 820,- pr døgn
Barn 9-15 år: 650,- pr døgn
Barn 3-8 år: 550,- pr døgn
Overnattingen er inkludert fullpensjon og inngang i parken 2 dager, samt muligheten til å være med på omvisninger og morgenstell i fjøset.

For å booke, kontakt oss på post@langedrag.no eller telefon 32742550

Aktivitetskalender

Åpent hver dag mellom kl 10-18, se program her

Aktuelt