Praktikant på Langedrag

LÆRLING I HESTEFAGET / PRAKTIKANT TIL DYRESTELL / 
INSTRUKTØR PÅ LEIRSKOLEN

Søkes til: 
LANGEDRAG NATURPARK A/S
NATURPARK * FJELLGÅRD * LEIRSKOLE

Er du interessert i å være med på daglig stell og fôring av våre ca 20 forskjellige dyre- og fuglearter/raser deriblant; 25 fjordinger, 50 melkegeiter, sauer, highland-cattle, fjørfe, reinsdyr, elg og våre mange andre to- og firbente venner? Trening av hest på ulikt nivå og innen mange ulike grener vil inngå i dine arbeidsoppgaver.

Arbeid som instruktør ved leirskolen vil også være aktuelt. På leirskolen har vi ukentlig 60 – 70 elever som tar del i livet på gården.

Hit kommer mange dags- og helgebesøkende, som ønsker å oppleve nærkontakt med dyr og få se ulv og gaupe på nært hold. Som praktikant er du med på å gi våre besøkende unike opplevelser med dyrene våre.

Vi tror vi kan tilby en interessant og spennende arbeidsplass. Lærlingplassene/Praktikantstillingene er 1-2 års engasjement. Bolig på gården. Det er nødvendig med god dyre- og hesteerfaring.

Det vil være mulighet for å utvikle seg mye som rytter/kusk. Langedrag Naturpark har godt utdannet ridelærer som vil gi jevnlig instruksjon og oppfølging. For de som ønsker å starte stevner vil det også være mulig.

Se for øvrig mer om stedet og utlysningen på våre nettsider www.langedrag.no

Søknadsfrist: SNAREST

Send søknad til mailadressen under. Personlig brev, CV og bilde er ønskelig.

e-post: dyreavdelingen@langedrag.no
tlf: 32742550


Aktivitetskalender

Åpent hver dag mellom kl 10-18, se program her

Aktuelt