Ledig stilling som lærling

LÆRLING I HESTEFAGET / PRAKTIKANT TIL DYRESTELL /

INSTRUKTØR PÅ LEIRSKOLEN
Søkes til:
LANGEDRAG NATURPARK A/S
NATURPARK * FJELLGÅRD * LEIRSKOLE
Er du interessert i å være med på daglig stell og fôring av våre ca 20 forskjellige dyre- og fuglearter/raser deriblant; 25 fjordinger, 50 melkegeiter, sauer, highland-cattle, fjørfe, reinsdyr, elg og våre mange andre to- og firbente venner?
Trening av hest på ulikt nivå og innen mange ulike grener vil inngå i dine arbeidsoppgaver.
Arbeid som instruktør ved leirskolen vil også være aktuelt. På leirskolen har vi ukentlig 70 – 100 elever som tar del i livet på gården.
Hit kommer mange dags- og helgebesøkende, som ønsker å oppleve nærkontakt med dyr og få se ulv og gaupe på nært hold. Som praktikant er du med på å gi våre besøkende unike opplevelser med dyrene våre.
Vi tror vi kan tilby en interessant og spennende arbeidsplass. Lærlingplassene/Praktikantstillingene er 2 års engasjement, men kan være 1 år etter avtale. Bolig på gården. Det er nødvendig med god dyre- og hesteerfaring.
Det vil være mulighet for å utvikle seg mye som rytter/kusk. Langedrag Naturpark har godt utdannet ridelærer som vil gi jevnlig instruksjon og oppfølging. For de som ønsker å starte stevner vil det også være mulig.
Se for øvrig mer om stedet på våre nettsider www.langedrag.no
Søknadsfrist: 1.mars for stillinger med oppstart sommer 2022 og 7.februar for en stilling med oppstart 1.april 2022.
Send søknad til dyreavdelingen@langedrag.no Personlig brev, CV og bilde er ønskelig.
tlf: 32742550
Velkommen som søker!

Aktivitetskalender

Åpent hver dag mellom kl 10-18, se program her

Aktuelt