Feltrittsrideleir i høstferien.

Vi legger vekt på å gi elevene kunnskap og ferdighetstrening i ridning og håndtering av hest basert på forståelsen av hestens natur. Baneridning, elementær ridelære, sprang og dressur, tur og terrengridning i området rundt gården, voltige/turn på hesteryggen og gymkhana. Vi deler inn i ridegrupper etter deltakernes individuelle nivå.

På Langedrag tilbyr vi gode ridemuligheter i skog og fjellterreng i tillegg til stedets ridebane. Erfarne instruktører legger vekt på faglig kompetanse i et trygt sosialt miljø. Vi har drevet rideleir fra 1981.

Andre aktiviteter:
Langtur i fjellet med hest, med pause rundt bålet med historiefortelling, kanopadling og steking av pinnebrød. Kos og stell med våre mange husdyr. Besøk hos fjellrevene og opplevelse av ulv, elg og gaupe på nært hold!

Pris 2023:
Kurset koster kr 6550,- per uke per person, hvorav kr 1000 er depositum. Det gis 10% søskenrabatt. Prisen inkluderer full pensjon. Påmeldingen er bindende og forskuddsbeløpet betales ikke tilbake. Vi sender bekreftelse på plass og bankgiro for innbetaling.

Alder:
Anbefalt alder fra 9 til 17 år.
Innsjekk søndag kl. 16.00 og avsluttes fredag kl. 17.00.

Utstyr du bør ha med:
Ryggsekk, sovepose, putevar og laken, arbeidsklær til dyrestell, tykk genser, tykke sokker, lue, skjerf, ull-stillongs, ulltrøye, vindtøy, regntøy, ridesko med hæl, gummistøvler, joggesko, toalettsaker og lebepomade med solfaktor. Alt tøy må være merket!
Det er påbudt med ridehjelm og alle må ha med egen hjelm.

Prosedyre ved påmelding på rideleiren:
Fyll ut skjemaet under og send. Da vil vi ta kontakt når vi har mottatt påmeldingen.
NB! Dersom påmeldingssum ikke betales innen fristen, går tilbudet om rideleir videre til nestemann på listen. Dersom det er stor pågang vil de som melder seg først få tilbud om plass først.

Rideleir Høstferien

Skjema for rideleir i høstferien 2023

Maks alder 15år
Tillatelser
Er det noe spesielt vi burde vite? Det er blant annet viktig at vi får vite om allergier.
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.