Vil du møte ulvevalpen Nare?

Det er for de fleste magisk å få møte en ulvevalp, kjenne dens særpreg og egenart, oppleve ulvens forskjelligheter og likheter ift de 2 hundevalpene Nare har som sine venner. Fra å være helt trygg – også på fremmede mennesker – har han vist fra 11. juli mer skyhet. Dette er en normal utvikling for ulver og dette kan variere fra dag til dag.
Vi kan ikke love at du får ta på han, men om Nare vil, kan du få mulighet til å klappe han og se han i samspill med hundene. Denne opplevelsen vil gi et innblikk i hva som skjedde for tusener av år siden da mennesket tok ulven som sitt første husdyr og etterhvert kalte den hund.
Bakgrunnshistorie:
Ulvevalpen Nare ble født 16-mai. Da vi skulle inn og chippe ulvevalpene til Sigyn og Loke sammen med veterinær ble det oppdaget at han hadde et stygt infisert sår. Det var klart at dette var livstruende og for å gi han hjelp måtte vi ta han med ut. Nare var da 16 dager gammel. Nare sitt sår har leget seg godt og vi er nå godt igang med å sosialisere ham til å ha et fryktfritt liv som ulv hos oss.
Vårt mål er at alle våre dyr skal være noe mer enn bare et dyr bak et gjerde. Våre dyr skal ha tillit som skaper trygghet og trivsel og på den måten ha et godt liv sammen med oss.
Du kan bestille dette her: https://bturl.no/p3113