Medarbeider til markedsføring og salgsarbeid

Vi leter etter deg som synes det er gøy å selge og har lyst til å være ambassadør for vår merkevare Langedrag Naturpark.

I første omgang leter vi etter en med bakgrunn innen salg og marked, utdannelse eller erfaring – det viktigste er at du kjenner du brenner for å selge den gode opplevelsen som Langedrag er. Vi tilbyr 1-2 år engasjement, med mulighet for fast ansettelse – 100% stilling.

Jobben vil i hovedsak bestå i å selge Langedrag til dagsturister, overnattingsgjester og leirskole. Du vil bidra til markedsføring og følge opp dette, og koordinere produksjon av artikler, bilder, video og annet markedsmateriell. Oppsøkende salg vil være en viktig del av jobben.

Vi leter etter en som: 

 • har stor gjennomføringsevne og evne til å jobbe selvstendig og skape salg
 • forstår våre verdier og evner å formidle vårt budskap gjennom tekst og andre verktøy
 • gjerne er ekstra dyktig i en eller flere medier som video, foto etc.
 • har utdannelse innen salg- og/eller markedsføring, eller erfaring fra arbeid med dette. Gjerne fra reiseliv.

Vi kan tilby:

 • en spennende jobb i en tradisjonsrik bedrift
 • et godt arbeidsmiljø og muligheter for å bli godt kjent med aktivitetene og konseptet Langedrag er åpent hele året og tilbyr naturpark, gårdsdrift , leirskole , innkvartering og kafe/servering
 • 100 % engasjement med mulighet for fast ansettelse

Om arbeidsplassen

Langedrag Naturpark er en bedrift som har gitt unike møter mellom mennesker og dyr siden 1978. Gjennom årene har besøksantallet økt jevnt og trutt og vi har gjennom et år ca 60 000 mennesker innom parken på dagsbesøk, overnatting eller leirskole.

Langedrag har pr. i dag 25 årsverk i vintersesongen og hele 50 ansatte om sommeren. Målet vårt er å få mer salg gjennom hele året utenom sommeren.

Langedrag er tuftet på sterke verdier rundt natur- og miljøvern. Vi tror at dersom du lærer mer om naturen og dyrene, vil du også være med å ta vare på det. Derfor er læring og møte mellom menneske og dyr noe av det viktigste vi skal formidle. Besøket på Langedrag skal utvikle gjesten og bidra til større bevissthet og kjærlighet til alt vi har rundt oss.

Høres dette ut som noe du vil være en del av? Da vil vi veldig gjerne høre fra deg!

Spørsmål om stillingen kan rettes til Mari på telefon 402 15 662 eller mail mari@langedrag.no

Har du lest helt hit, og tenker at dette høres veldig spennende ut, da må du bare skyndte deg og sende oss noen ord om hvorfor det er akkurat du som skal være med å selge Langedrag, til e-post mari@langedrag.no – vi tar en prat med alle aktuelle kandidater fortløpende.

For ordens skyld har vi søknadsfrist 1. mars– men vi vil gjerne komme i gang så fort som mulig, så vi gleder oss til å høre fra deg med en gang!

 • Søknadsfrist

  Så fort som mulig!

 • Stillingsprosent

  100% stilling med mulighet for fast ansettelse

 • Har du spørsmål?

  Ring gjerne Mari på tlf 402 15 662

 • Passer for

  Deg som har utdannelse eller erfaring fra salg. Gjerne innenfor reiseliv.