Premiere på ny TV-serie fra Langedrag på NRK

I over 2 år har NRK fått full tilgang til Langedrag Naturpark hvor de har fulgt familiebedriften på godt og vondt. Det har ikke vært lett, med blod, svette og tårer både foran og bak kamera er det endelig dags for premiere på den nye NRK-serien “Nytt Blod”.


Det er både spennende og skummelt å se seg selv og sin familiebedrift portrettert på TV” – Tuva Thorson. Generasjonsskiftet i ledelsen av Langedrag handler om ledelse, ansvarsavklaring, familiedynamikk og det å ta vare på både dyr og natur.  

Serien “Nytt Blod” følger generasjonsskiftet fra mor til datter, samtidig som det er en ny generasjon av ulver på vei. Tuva Thorson, Marie Thorson Østby Natten, og ikke minst Langedrag sin “alt mulig mann” Nils Østby Natten har lagt mye av seg selv i NRK-serien, og vi håper at seerne vil la seg begeistre av deres innsats.  

Visjonen er å formidle forståelse for dyr og natur og å gi opplevelser som bygger naturglede. Vi ønsker inderlig at serien vil forsterke denne visjonen og vise seerne hva Langedrag står for. 

Med en blanding av humor, folkelighet og dybde, i tillegg til Tuva, Marie, Nils og ulvene, vil seerne få et nærmere innblikk i det travle hverdagslivet med alle dyrene og menneskene som lever og arbeider sammen i vår store Langedragsfamilie. 

I “Nytt Blod” åpner Langedrag Naturpark dørene og inviterer seerne inn i deres verden og deler lidenskapen for dyr og natur.  

Gjennom den nye serien ønsker vi at seerne vil få et unikt innblikk i livet på Langedrag og kanskje til og med bli inspirert til å ta vare på det de er glade i.  

Vi gleder oss til å se reaksjonene fra seerne og at serien vil bidra til å spre naturglede og engasjement for dyrene og naturen rundt oss. 

Premieren på “Nytt Blod” er 5. mars, og de to første episodene kan sees på NRK kl. 20:00. Serien vil også være tilgjengelig på NRK TV sin strømmetjeneste. 

Link til NRK TV
Link til NRK omtale
Link til Medier24 artikkel
Sjekk vår facebook for ekstra innlegg om serien fremover.


Nyhetsbrev registrering

Legg deg til vår nyhetsbrev-liste!

Please wait...

Tusen takk for at du registrerte deg!

Visste du at?

Vi har nå en hel del geitekillinger som venter på å bli kost med i stallen! Det ventes enda flere killinger, så her er det bare å følge med. På vår facebook side kan du bli med å gjette hvor mange kje som blir født: Link til innlegg

Fjording med utsikt